Hirdetések – évközi 30. vasárnap

 [gview file=”https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/10/2016.okt_.16-1.docx”]

  • Ma, missziós vasárnap a szentmisék után elvégezzük a hagyományos Anyaszentegyházunk missziós tevékenységére szóló gyűjtést. Adományaikat a Jó Isten fizesse meg!
  • Szíves figyelmükbe ajánljuk ma 18.00-kor kezdődő Orgonahangversenyt, Kapitány Dénes előadásában.
  • A kedves hívek figyelmébe ajánljuk október 29-én – szombaton -, 00-kor kezdődő Oltáriszentség imádást az Isteni Irgalmasság rózsafüzérének meditatív ájtatosságával egybekötve. Az ájtatosságot az Irgalmasság Anyja Nővérei Kongregáció vezeti, a katolikus LUX TV rögzíti, majd későbbi időben a TV LUX csatornán közvetíti.
  • Október 30-án hagyományosan Egésznapos Szentségimádás van a plébániatemplomunkban. Vasárnap révén az Oltáriszentséget 12.00-kor helyezzük ki nyilvános imádásra, az ünnepi áldás este 18.00-kor lesz. Ez okból a csütörtöki Szentségimádás elmarad.
  • Szeretettel hívjuk és várjuk a gyermekeket „Mindenszentek zsúrjára”, október 27-én (csütörtökön) 16.00 – 21.00 óráig a Pasztorációs központba. Meglepetésekkel teli estében lesz a gyermekeknek részük: lesz „mennyei zsúr”, szentmise és éjszakai világosság útja. Belépés csak valamelyik szent álarcában lehetséges.

Author: fara