Hirdetések – évközi 24. vasárnap

[gview file=”https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/09/2016.sept_.-11.docx”]

  • Plébániatemplomunkban szentgyónási lehetőség: hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton fél órával a szentmisék előtt. 
  • Értesítjük azokat a felnőtteket, akik szeretnék felvenni a szentségeket – Keresztség, Bérmálás, Oltáriszentség – kérjük, hogy szándékukat jelezzék a plébánia hivatalban.
  • A kedves hívek figyelmébe ajáljuk a Máriavölgyi Magyarok Nagyasszonya ünnepét október 8-án, Az ünnepi szt.misét Őexc. Márfi Gyula veszprémi érsek celebrálja. Az autóbusz a templom elől 8.00-kor indul. Jelentkezni Domsitz Máriánál lehet.
  • Ősztől újabb előadás-sorozat veszi kezdetét a pozsonyi magyar Szabadegyetemen, amelyet a Nagyszombati Egyetem pozsonyi székhelyű Teológiai Kara a budapesti Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolával együttműködve szervez. Úgy a már múlt évben is bekapcsolódott hallgatókat, valamint új érdeklődőket egyaránt hívnak és várnak a magyar Szabadegyetemre ismereteik elsajátítására a Szentírás, spiritualitás, erkölcstan, egyháztörténelem, liturgika és dogmatika egyes témáit illetően. Személyesen jelentkezni Pozsonyban, az egyetem dékáni hivatalában lehetséges, illetve postán vagy e-mailben küldött kérvény útján. Jelentkezési lap a sekrestyében is kérhető.

Author: fara