Hirdetések – évközi 13. vasárnap

[gview file=”https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/06/2016.-jún-11..docx”]

pdfA kedves hívek anyagi támogatását kérjük a plébánia átépítésének befejezéséhez. Ezt megtehetik a szenteltvíztartók melletti állványon elhelyezett postai utalvánnyal, banki átutalással, valamint az állványon elhelyezett borítékok segítségével. A borítékba helyezett adományokat leadhatják a plébániahivatalban, vagy bedobhatják a szenteltvíztartók alatti perselybe. Köszönjük és a jó Isten fizesse meg!

  • Plébániatemplomunkban szentgyónási lehetőség: hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton fél órával a szentmisék előtt. 
  • Június a Jézus Szíve hónapja, ezért a szentmisék előtt elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
  • Fiatalok jelentkezését várjuk a következő hetekben (június 30-ig) a bérmálás szentségére, amely a jövő évben esedékes. Jelentkezhetnek mindazok, akik látogatják a közép- és alapiskolai hitoktatást, jelenleg a évfolyamtól. A jelentkezési lapokat a sekrestyében a szentmisék után, vagy a hitoktatónál lehet kérni.
  • A múlt héten elvégzett gyűjtés a plebánia épületének belső munkálatainak befejezésére 2 473,20 € volt. Adományaikat a jó Isten fizesse meg!
  • Jövő vasárnap a szentmisék után gyűjtést tartunk a Szentatya jótékonysági tevékenységeinek támogatására. Adományaikat a jó Isten fizesse meg!
  • Animátor és kiscsoport vezető képző indul magyar nyelven. Jelentkezni lehet, a féli plébániahivatalban vagy Ajpek Gabriellánál a 0903 47 62 53 telefonszámon.

Author: fara