Oznamy na 3. nedeľu v cezročnom období

pdfPre dokončenie rekonštrukcie farskej budovy je potrebná pomoc vás, veriacich. Na základe možností a schopností prosíme o finančnú pomoc pri dokončení rekonštrukcie. Svoju podporu môžete zrealizovať poštovou poukážkou, bankovým prevodom alebo obálkovou formou, ktoré nájdete pri východe z kostola u sväteničiek. Obálky môžete odovzdať osobne na farskom úrade alebo ich vhodiť do pokladničiek pod sväteničkami.

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/01/2016.-jan.24..pdf“]

  • V kancelárii farského úradu počas úradných hodín prijímame úmysly svätých omší na celý rok 2016.
  • Srdečne vás pozývame na ekumenickú bohoslužbu, ktorá sa bude konať dnes, 24. januára 2016 o 16:00 v našom kostole, v rámci týždňa modlitieb za jednotu kresťanov.
  • Pozývame otcov a mužov na modlitbové stretnutie v pondelok 25.1. o 19:00 v priestoroch pastoračného centra na 2. poschodí.
  • Boh sa prejavuje ako milosrdný najmä vtedy, keď odpúšťa hriechy. V rámci roka milosrdenstva sme pre vás pripravili Dni milosrdenstva, ktoré budú prebiehať vždy raz do mesiaca v sobotu od 20:00 do 21:00. Ich obsahom bude adorácia Najsvätejšej Sviatosti Oltárnej a možnosť pristúpiť k sviatosti zmierenia. Pozývame vás aj týmto spôsobom k prehĺbeniu duchovného života a oživeniu viery. Podrobnosti nájdete na plagáte alebo na informačných letákoch.
  • V rámci roka milosrdenstva zároveň pozývame vysokoškolskú a stredoškolskú mládež na duchovno-formačný krúžok CESTA. Ponúkame mladým možnosť budovania užšieho vzťahu s Kristom a prehĺbenie poznania katolíckej viery. Na krúžku sa stretneme 29. januára 2016 o 18:30 v budove kláštora na 2. poschodí.

Author: fara