Oznamy na 2. nedeľu v cezročnom období

pdfPre dokončenie rekonštrukcie farskej budovy je potrebná pomoc vás, veriacich. Na základe možností a schopností prosíme o finančnú pomoc pri dokončení rekonštrukcie. Svoju podporu môžete zrealizovať poštovou poukážkou, bankovým prevodom alebo obálkovou formou, ktoré nájdete pri východe z kostola u sväteničiek. Obálky môžete odovzdať osobne na farskom úrade alebo ich vhodiť do pokladničiek pod sväteničkami.

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/01/2016.-jan.17..pdf“]

  • V kancelárii farského úradu počas úradných hodín prijímame úmysly svätých omší na celý rok 2016.
  • Požehnanie príbytkov sa uskutočňuje počas fašiangov do Popolcovej stredy, t. r. do 10. februára. Termín a adresu je možné dohodnúť osobne, buď v sakristii alebo na farskom úrade počas úradných hodín.
  • Srdečne vás pozývame na ekumenickú bohoslužbu, ktorá sa bude konať 24. januára 2016 o 16:00 v slovenskom a maďarskom jazyku v našom kostole, v rámci týždňa modlitieb za jednotu kresťanov.
  • Miestny farský úrad a mladí z farnosti vás pozývajú na farský večer – zábavu farníkov, ktorý bude už januára. Vstupenky si môžete zakúpiť od 9.januára po sv. omši v slov. jazyku v sobotu a nedeľu pred kostolom. Podujatie môžete podporiť darom do tomboly ako aj pomocou pri výzdobe a upratovaní auly. Aktuálne informácie sú na facebookovej stránke Farský večer.
  • Pozývame otcov a mužov na modlitbové stretnutie v pondelok 18.1. o 19.00 hod. v pastoračnom centre.

Author: fara