26. apríl 2015

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2015/04/2015.-apr.26..doc“]

Májová pobožnosť

V mesiaci máj sa budeme modliť Loretánske litánie pred sv. omšou.

 

Zbierka na seminar

Dnes je zbierka na kňazský seminar. Za vaš milodar vopred Pán Boh zalať.

 

Modlitby otcov

Pozývame otcov a mužov na pravidelné modlitbové stretnutie v pondelok 27. apríla o 19.00 hod. v pastoračnom centre.

 

Faustínum

Pozývame veriacich na pravidelne mesačné stretnutie Faustínum o Božom milosrdenstve v pondelok 27. apríla o 19.30 hod. v pastoračnom centre.

 

Stretnutie birmovancov

Pozývame birmovancov na stretnutie so saleziánkami v stredu 29. apríla o 17.00 hod. na Záhradníckej 21.

 

Pozvánka na adoráciu

V roku zasväteného života pozývame veriacich na pravidelnú štvrtkovú adoráciu od 15.00 do 17.45 hod. prosiť pána Boha za nové kňazské a rehoľné povolania v našej farnosti. Pozýva nás k tomu pán Ježiš keď hovorí: „Žatva je veľká, ale robotníkov málo. Preto proste Pána žatvy, aby poslal robotníkov na svoju žatvu!” Lk 10,2

 

Pozývame veriacich na púť do Krakova a Čenstochovej 31.7. – 2.8.

Naša farníčka sr. Miriam Kvassayová bude mať večné sľuby 2. augusta 2015 v Krakove v Kongregácii sestier Matky Božieho Milosrdenstva. Bližšie informácie u pani Kataríny Novákovej. Prihláste sa najneskôr do konca apríla, kvôli zabezpečeniu ubytovania.

 

Slávnosť v Báči

Na nedeľu 3. mája 2015 sa v Báči v šamorínskom dekanáte pripravuje púť pri príležitosti 300. výročia krvavého slzenia milostivého obrazu Panny Márie. Celý duchovný program od 15.00 hod. bude v slovenskom jazyku. Sv. omšu o 17.00 hod. bude celebrovať náš otec arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský. Plagát s podrobným programom nájdete na výveske.

 

Rozhlasová púť do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove

Rádio Lumen pozýva na rozhlasovú púť do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove, ktorá bude v sobotu 9. mája 2015. Podrobný program je na plagáte na výveske. Sv. omšu pre pútnikov bude v Krakove sláviť košický arcibiskup Mons. Bernard Bober. S pútnikmi  sa bude možné duchovne spojiť cez vysielanie Rádia Lumen.

 

Termín prvého sv. prijímania

V našej farnosti pristúpia žiaci 3. roč. ZŠ v slovenskej reči k prvému sv. prijímaniu 10. mája o 9.15 hod. Prosíme o modlitby za naše prvoprijímajúce deti.

 

Komisie pre mládež Bratislavskej arcidiecézy

V nasledujúcich dňoch (do 30. apríla) končí možnosť poukázať 2% z vašich daní na nejaké dobré dielo. Ak ste ešte nevyužili túto príležitosť, obraciame sa na vás s prosbou o podporu projektov Komisie pre mládež Bratislavskej arcidiecézy.

 

Author: admin