19. april 2015

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2015/04/2015.-apr.19..doc“]

Ďakujeme

Všetkým ľuďom dobrej vôle,

ktorí akoukoľvek formou pomoci

prispeli k dôstojnému sláveniu

pohrebných obradov

Mons. Alexandra Barcseka,

pápežského preláta,

dekana-farára.

 

Pozvánka na adoráciu

V roku zasväteného života pozývame veriacich na pravidelnú štvrtkovú adoráciu od 15.00 do 17.45 hod. prosiť pána Boha za nové kňazské a rehoľné povolania v našej farnosti. Pozýva nás k tomu pán Ježiš keď hovorí: „Žatva je veľká, ale robotníkov málo. Preto proste Pána žatvy, aby poslal robotníkov na svoju žatvu!” Lk 10,2

 

Stretnutie birmovancov

Pozývame birmovancov na stretnutie so saleziánkami v stredu 22. apríla o 17.00 hod. na Záhradníckej 21.

 

Pozývame veriacich na púť do Krakova a Čenstochovej 31.7. – 2.8.

Naša farníčka sr. Miriam Kvassayová bude mať večné sľuby 2. augusta 2015 v Krakove v Kongregácii sestier Matky Božieho Milosrdenstva. Bližšie informácie u pani Kataríny Novákovej. Prihláste sa najneskôr do konca apríla, kvôli zabezpečeniu ubytovania.

 

Zbierka na seminar

Na budúcu nedeľu bude zbierka na kňazský seminar. Za vaš milodar vopred Pán Boh zalať.

 

Slávnosť v Báči

Na nedeľu 3. mája 2015 sa v Báči v šamorínskom dekanáte pripravuje púť pri príležitosti 300. výročia krvavého slzenia milostivého obrazu Panny Márie. Celý duchovný program od 15.00 hod. bude v slovenskom jazyku. Sv. omšu o 17.00 hod. bude celebrovať náš otec arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský. Plagát s podrobným programom nájdete na výveske.

 

Deň otvorených dverí v Kňazskom seminári

Budúcu nedeľu Dobrého pastiera sa uskutoční deň otvorených dverí v Kňazskom seminári sv. Cyrila a Metoda v Bratislave. Program sa začne o 9.00 hod. sv. omšou v Katedrále sv. Martina a bude pokračovať v priestoroch seminára až do podvečera. Predstavení a bohoslovci Vás pozývajú spoznať život tých, ktorí sa v seminári pripravujú na kňazskú službu. Bližšie informácie sú na plagáte na výveske.

 

Rozhlasová púť do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove

Rádio Lumen pozýva na rozhlasovú púť do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove, ktorá bude v sobotu 9. mája 2015. Podrobný program je na plagáte na výveske. Sv. omšu pre pútnikov bude v Krakove sláviť košický arcibiskup Mons. Bernard Bober. S pútnikmi  sa bude možné duchovne spojiť cez vysielanie Rádia Lumen.

 

Author: admin