Oznamy – 11. nedeľa v cezročnom období

 [gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/06/2016.-jún-11..docx“]

pdfPre dokončenie rekonštrukcie farskej budovy je potrebná pomoc vás, veriacich. Na základe možností a schopností prosíme o finančnú pomoc pri dokončení rekonštrukcie. Svoju podporu môžete zrealizovať poštovou poukážkou, bankovým prevodom alebo obálkovou formou, ktoré nájdete pri východe z kostola u sväteničiek. Obálky môžete odovzdať osobne na farskom úrade alebo ich vhodiť do pokladničiek pod sväteničkami.

  • Vo farskom kostole sviatosť zmierenia vysluhujeme v utorok, stredu, štvrtok, piatok a sobotu pol hodinu pred svätou omšou.
  • Mesiac jún je zasvätený Božskému srdcu Ježišovmu, po svätých omšiach vykonáme pobožnosť litánií k Božskému Srdcu.
  • Dávame do pozornosti možnosť prihlásiť sa na birmovanie pre žiakov ZŠ a SŠ. Veková hranica je terajší 7. ročník ZŠ a starší. Návšteva hodín náboženstva je súčasťou prípravy na birmovku. Prihlášky si môžete prevziať po sv. omšiach v sakristii, alebo u katechétu do 30. júna 2016.
  • Budúcu nedeľu po svätých omšiach s povolením arcibiskupského úradu vykonáme zbierku na dokončenie vnútorných prác a na kolaudáciu farskej budovy. Za vaše milodary vyslovujeme úprimné pán Boh zaplať!
  • S platnosťou od 1. júla 2016 je Radovan Rajčák ustanovený za kaplána do farnosti Podunajské Biskupice. Do našej farnosti je ustanovený Vdp. Tomáš Krampl, toho času kaplán v Senci.

 

Author: fara