Oznamy

birm[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2016/04/2016.-apr.-24..docx“]

pdfPre dokončenie rekonštrukcie farskej budovy je potrebná pomoc vás, veriacich. Na základe možností a schopností prosíme o finančnú pomoc pri dokončení rekonštrukcie. Svoju podporu môžete zrealizovať poštovou poukážkou, bankovým prevodom alebo obálkovou formou, ktoré nájdete pri východe z kostola u sväteničiek. Obálky môžete odovzdať osobne na farskom úrade alebo ich vhodiť do pokladničiek pod sväteničkami.

  • Vo farskom kostole sviatosť zmierenia vysluhujeme v utorok, stredu, štvrtok, piatok a sobotu pol hodinu pred svätou omšou.
  • V mimoriadnom roku Milosrdenstva sa otvára mimoriadna príležitosť prijať sviatosť birmovania v slovenskom jazyku, pre každého pokrsteného dospelého kresťana katolíka, ktorí dovŕšili 18. rok života. Vysluhovanie sviatosti birmovania, pre dospelých, sa uskutoční v Katedrále Sv. Martina v Bratislave, presní termín upresníme. Prihlásiť sa môžete po sv. omšiach v sakristii alebo v kancelárii farského úradu, do 30. apríla.
  • Minulú nedeľu vykonaná zbierka na kňazský seminár činila 1 050,23 €.
    Za vaše milodary vyslovujeme Pán Boh zaplať.
  • Dnes po svätých omšiach vo všetkých európskych katolíckych kostoloch sa koná zbierka, ktorá bola aj v médiách zverejnená a ktorú vyhlásil Svätý Otec František na pomoc ťažko skúšanej Ukrajine. Nech Boh odmení každý Váš dar.
  • Pozývame vysokoškolskú a stredoškolskú mládež na krúžok CESTA. Stretneme sa 29. apríla 2016 o 18:30 v kláštore na 2. poschodí.

Author: fara