9. august 2015

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2015/08/2015.-aug.9.docx“]

Národný pochod za život

Do pozornosti veriacich odporúčame Národný pochod za život 20. septembra 2015 v Bratislave. Podrobnosti nájdete na výveske.

 

Púť TV LUX

V sobotu 29. augusta 2015 sa uskutoční celodenná púť priaznivcov, podporovateľov a divákov katolíckej Televízie LUX do Rajeckej Lesnej. Na záver programu púte o 16.00 hod. bude slávnostnú sv. omšu celebrovať bratislavský arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský. Bližšie informácie sú na plagáte na výveske a tiež na stránke put.tvlux.sk.

 

CLIPTIME

Všetkých mladých ľudí pozývame na diecézne stretnutie mládeže s názvom Cliptime, ktoré sa uskutoční v dňoch od 18. do 20. septembra 2015 v Petržalke na Námestí Jána Pavla II. Keďže tento rok sa stretnutie mládeže našej arcidiecézy koná v súvise s Národným pochodom za život, má rovnakú hlavnú tému: „Radosť zo života“. Program a registrácia účastníkov je na stránke mladezba.sk alebo cliptime.sk. Registrácia je už spustená. Plagát k podujatiu nájdete na výveske.

 

Posvätenie náhrobného kameňa – epitafu Mons. Alexandra Barcseka

Dňa 17. augusta 2015, v pondelok večer v rámci svätej omše o 18.00 bude posvätený náhrobný kameň – epitaf Mons. Alexandra Barcseka, bývalého šamorínskeho dekana.

 

Author: admin