2 adventna 2014

[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2014/12/2014-dec.7.doc“]

Stretnutie birmovancov

Pozývame birmovancov na stretnutie s kňazom v stredu 10. decembra o 17.00 hod. v pastoračnom centre.

 

Zápis sv. omší na rok 2015

Zápis sv. omší na budúci rok bude od 1. decembra počas úradných hodín len v kancelárii.

 

Katolícke noviny

Prosíme Vás, aby ste si zobrali do vašich domovov Katolícke noviny, ktoré nám prinášajú naozaj hodnotné články.

 

Radosť Rozdávaním Rastie

Od 2.novembra do 14. decembra 2014 bude prebiehať zbierka 3R – Radosť Rozdávaním Rastie. Môžete sa  zapojiť aj vy darovaním trvanlivých potravín, hygienických potrieb a stravných lístkov. Veci môžete priniesť po každej sv. omši na chodbu, ktorá vedie do sakristie.

 

Zakúpiť si dobrú knihu

Po nedeľných sv. omšiach v advente (teda od budúcej nedele), budete mať možnosť zakúpiť si dobrú knihu z vydavateľstva don bosko. Využite bohatú ponuku pre deti, pre mládež, pre dospelých aj ako darček pod stromček. Ponuka kníh sa uskutoční pred kostolom, v čase nepriaznivého počasia v bočnej chodbe do sakristie.

 

Nahlasovanie chorých na predvianočnú sv. spoveď

Prosíme Vás o nahlásenie chorých na predvianočnú sv. spoveď, na fare alebo v sakristii (meno, ulica a telefónne číslo).

 

DUCHOVNÚ PRÍPRAVU NA VIANOCE

Milí rodičia detí, ktoré sa pripravujú na Prvé sväté prijímanie, pozývame vás na

DUCHOVNÚ PRÍPRAVU NA VIANOCE s možnosťou diskusie, rozhovoru na náboženskú tému, tichej osobnej modlitby, svätej spovede v nedeľu 14.12. o 15.00

u sestier saleziánok na Záhradníckej 21 v Šamoríne, aby 1. sv. prijímanie Vášho dieťaťa prinieslo aj do Vášho života nové svetlo Božej lásky. Sestry saleziánky

 

Možnosť získania odpustkov

Apoštolská penitenciária udelila veriacim možnosť získať odpustky počas slávenia Jubilejného roka dvojstoročnice narodenia sv. Dona Bosca od 16. augusta 2014 do 16. augusta 2015. Okrem ducha kajúcnosti a motivácie láskou sa v dekréte Apoštolskej penitenciárie požaduje nábožná účasť na ľubovoľnom posvätnom slávení ku cti sv. Jána Bosca, alebo aspoň zotrvanie v rozjímaní pred relikviou alebo obrazom svätca, zakončené Modlitbou Pána, Vyznaním viery a vzývaniami Panny Márie a sv. Jána Bosca.

 

Author: admin