[gview file=“https://samorin.fara.sk/wp-content/uploads/2015/05/2015.-máj.3..doc“]

Májová pobožnosť

V mesiaci máj sa budeme modliť Loretánske litánie pred sv. omšou.

 

Stretnutie birmovancov

Pozývame birmovancov na stretnutie so saleziánkami v stredu 6. mája o 17.00 hod. na Záhradníckej 21.

 

Pozvánka na adoráciu

V roku zasväteného života pozývame veriacich na pravidelnú štvrtkovú adoráciu od 15.00 do 17.45 hod. prosiť pána Boha za nové kňazské a rehoľné povolania v našej farnosti. Pozýva nás k tomu pán Ježiš keď hovorí: „Žatva je veľká, ale robotníkov málo. Preto proste Pána žatvy, aby poslal robotníkov na svoju žatvu!” Lk 10,2

 

Poďakovanie za zbierku na seminár

Ďakujeme vám za milodar, ktorým ste prispeli na potreby kňazského seminára v Bratislave sumou 1305,47,- €. Nech vám to dobrotivý Boh odmení.

 

Pozývame veriacich na púť do Krakova a Čenstochovej 31.7. – 2.8.

Naša farníčka sr. Miriam Kvassayová bude mať večné sľuby 2. augusta 2015 v Krakove v Kongregácii sestier Matky Božieho Milosrdenstva. Bližšie informácie u pani Kataríny Novákovej. Prihláste sa najneskôr do konca apríla, kvôli zabezpečeniu ubytovania.

 

Slávnosť v Báči

Dnes popoludní je v Báči púť pri príležitosti 300. výročia krvavého slzenia milostivého obrazu Panny Márie. Celý duchovný program od 15.00 hod. bude v slovenskom jazyku. Sv. omšu o 17.00 hod. bude celebrovať náš otec arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský. Plagát s podrobným programom nájdete na výveske.

 

Termín prvého sv. prijímania

V našej farnosti pristúpia žiaci 3. roč. ZŠ v slovenskej reči k prvému sv. prijímaniu 10. mája o 9.15 hod. Nácvik prvoprijímajúcich detí: utorok 5.5. a stredu 6.5. od 16.00 hod. v kostole. Sv. spoveď prvoprijímajúcich detí a rodičov: sobota 9.5. od 9.00 do 10.30 hod. Prosíme o modlitby za naše prvoprijímajúce deti.

 

Pozvánka na stretnutie rodičov

Milí rodičia detí, ktoré sa pripravujú na svoje  prvé sv. prijímanie, radi by sme  prebrali s vami púť detí a rodičov do Marianky 23.5.2015 organizačné veci ohľadom tejto púte. Detská púť do Marianky je už tradičným stretnutím sa detí z Bratislavskej a Trnavskej diecézy. Srdečne vás preto pozývame na stretnutie rodičov, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 7. mája 2015 o 19.30 hod. v pastoračnom centre za kostolom  v budove kláštora.

 

Návšteva generálneho promótora pre ruženec

Pozývame veriacich hlavne členov ružencových bratstiev na stretnutie s generálnym promótorom ružencových bratstiev fr. Louisom – Marie Durandom OP v Bratislave na Kalvárii. Sv. omša bude 21. mája štvrtok o 18.00 hod., o 17.15 bude modlitba posvätného ruženca.

 

Deň rodiny

V nedeľu 17. mája bude v našej farnosti Deň rodiny. Bude to rodinný piknik, ktorý je určený pre rodiny s deťmi, konať sa bude vo farskej záhrade od 15:00 do 18:30 hod. Budú pripravené rôzne hry a súťaže. Prineste si so sebou občerstvenie a deku. Tešíme sa na vás.

Author: admin